Sunday, February 14, 2010

tak kelakar T___T part 2

cehh siap ada part2 lg,tahu??

ok yg ni aku xnk bt entri pnjg kain langsir
ckup 2-3 meter k..
peace!

korg penah x pgi kl sentral?
aritu pgi ke kl sentral sbb nk uruskn sstu
so hari pertama aku pegi seorg..
da la aku pegi jam2..panas siot..
tekak kering plus sakit..perit..*cehhh

so time dlm ktm lg aku niat nk beli air..
nk basahkan ketiak aku ni..
opsss bukan ketiak...tekak..
ketiak-tekak = mcm sama bukan?
wakakakakakakaa..

so time tu,, aku ternmpk la mesin air moden..
dgn rupa bentuk yg menarik..
aku pon mendekati nya..try tgok air yg sedap hingga menjilat
ibu jari kaki * eeeeeeeee yuckss*

aku pon poyo msukkn duit kertas seringgit2 dua keping..
pastu aku tunggu la air aku nk tu kluar..
after 5 second..xbergerak jugak air tu dr kedudukannya..
aku pon heran..then aku tekan2 msih xkluar air tu..

then pd msa tu aku rasa ada seseorang kt blkg aku..
tgh Q la konon nk beli air tu gak.[aku ckp seorg sbb aku xpndg pon brapa org..
and aku xtau pon lelaki ke pompuan]
so aku tggu la lgi..tp air xkluar pon..[air minuman ok..]*jgn otak yellow
so aku naik bengang then trus tekan nk kluarkn blik duit aku tu..dan terus blah! *aku blah sebab malu kt org blkg yg tgh Q!

so keesokannya, aku still xpuas ati..
aku g lg kl sentral..
aku cuba nk menawan mengawan mesin air itu..
perasaan ingin mengomol mesin itu membuak2..
smpi terbwak2 mimpi wet..hahaha
ok tipu...aku pegi kl sentral sbb antar borang la..
tp kali ni aku bwk kwn..
so smpi sna aku xingt pon psal mesin tu..
tetibe trnmpk trus memori luka berdarah kembali..
*hahahaha ayat poyos antu jepon

then aku crta ngan kwn aku..kwn aku bleh gelak..haishh~
then aku pon ajak kwn aku p skodeng mesin tu
mcmna nk beli air kt ctu..so kitorg p mesin air tu..
then ada mamat keja kfc ni [sbb dia pkai bju kfc]
dia nk beli air tu then kitorg tgok la..Italic
then smpi dia tukar ke mesin laen 50m dihpdn..
kitorg pon follow dia dr belakang..mcm bodyguard gituu..Bold
so kitorg pon dgn JAKUNnya tgok cara2nya..

pastu bersorak gembira..
"yeahhh aku da tahu mcmna nk beli air tuh!!"
then tetiba..kwn aku perasan rupanya ada org yg
syok perhatikan kami berdua..ohhh malunya..
kwn aku ckp orang tu siap senyum2 lg tgok kitorg..
arghhhh malunya..nsib baik xbeli dpn dorg..
beli air tu kt tmpt laen..
dan ini hasilnya...
.
.
.
.
.
senyum kambing janda anak keldai dpt masuk AF..
wakakaka terbaek dr ladang wooo~
.
.
.
.
.
yg ni plak kwn aku..
senyum kambing dpt air sempena valentine day..
hahahaha harap kwn aku xbca..ngehehehe

Eh korg perasan x?? yg entri ni pnjg kalah red carpet..kekekeke
bukan lah...korg perasan tak kitorg siap tgkp gmbr lg time beli air tu msti rmai yg gelakkan sbb org asli hutan amazon ni jakun rupanya! cettt KAMOO!!!! grrr~

p/s : kamoooo lagi jakun terbaek dr bosnia estalavistabuanaAflapan sbb kamoo sambut valentine..aku tak..hahaha..aku HOT & GOJES tp aku xsambut bnde alah tu..<--kata2 seorg kwn mukabuku..haaaa btul..btul..btul...^_^V peace yoo~

2 comments:

  1. wah, xpena jumpa mesin mcm tu! kalau sy pun, confrm jakun :D

    ReplyDelete